Διημεριδα Εφαρμογων Drones & UAV στον Πειραια

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το Ράλλειο Γυμνάσιο και Λύκειο από τον Μάρτιο του 2016 στεγάζεται σε νέες εγκαταστάσεις του που βρίσκονται επί των οδών Πειραιώς και Επονιτών – ο δρόμος δίπλα στη Στατιστική Υπηρεσία – προέκταση της οδού Δωδεκανήσου .

Πρόκειται για ένα μοντέρνο, φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα που αποτελείται από τρία κτήρια. Και τα τρία κτήρια διαθέτουν σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης με πολύ χαμηλούς συντελεστές κατανάλωσης ενέργειας. Στις οροφές των κτηρίων υπάρχουν εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά πάνελ ενώ γίνεται εξοικονόμηση και επαναχρησιμοποίηση νερού.

Διαθέτει ξεχωριστό Συνεδριακό Κέντρο, με αμφιθέτρο χωρητικότητας 300 ατόμων που διακρίνεται για την ακουστική του και το σύγχρονο τεχνολογικό του εξοπλισμό. Οι κύριες δραστηριότητες του συνεδρίου θα εξελιχθούν στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου. Το αμφιθέατρο θα είναι ο χώρος των κεντρικών ομιλιών ενώ οι εκθέτες θα φιλοξενηθούν στον προσυνεδριακό στεγασμένο χώρο του Κέντρου. Οι επιδείξεις και τα workshop θα πραγματοποιηθούν στους υπαίθριους χώρους του συγκροτήματος ενώ τα σεμινάρια εκμάθησης λογισμικών φωτογραμμετρίας, προγραμματισμού πτήσεων και επεξεργασίας εικόνας θα πραγματοποιηθούν σε παράπλευρες βοηθητικές αίθουσες.