ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ Geomapplica – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ


Εγγραφές στην εκδήλωση μπορεί να γίνουν εύκολα με το σύστημα προεγγραφών ή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην γραμματεία της Ημερίδας, με προσέλευση πριν την πρωϊνή συνεδρία.

Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι

  • Λαμβάνουν την τσάντα της Διημερίδας με πληροφοριακό υλικό
  • Μετέχουν στα διαλείμματα καφέ που πλαισιώνουν την εκδήλωση και σε μεσημεριανό ελαφρό μπουφέ
  • Μετέχουν αυτόματα στην κλήρωση ενός Drone προσφορά των χορηγών της ημερίδας. (Από την κλήρωση αποκλείονται τα μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής καθώς και οι εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών)

Για τον βέλτιστο σχεδιασμό και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών – συνέδρων οι προεγγραφές στην Διημερίδα είναι επιθυμητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα, χωρίς κάποια υποχρέωση.

Απαραίτητο για την ορθή αρχειοθέτηση των μετεχόντων είναι ένα έγκυρο Ονοματεπώνυμο με το οποίο θα γίνεται η αναζήτηση στις λίστες.

Κόστος συμμετοχής στη Διημερίδα 25 € ανά άτομο.

Η προεγγραφή συμμετοχής δικαιολογεί 5 Ευρώ έκπτωσης από την αρχική συμμετοχή.

Κόστος συμμετοχής στη Διημερίδα μετά από προεγγραφή, 20 € ανά άτομο.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται workshop επιδείξεων πτήσεων drones, προγραμματισμού τροχιάς πτήσης και τμήματα σεμιναριών εκμάθησης λογισμικού φωτοερμηνείας και φωτογραμμετρίας.

Τα σεμινάρια θα συνοδεύονται από την χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης και θα πραγματοποιηθούν από εκπαιδευτές της εταιρείας εξωτερικού που ανέπτυξε το λογισμικό.

Οι θέσεις για συμμετοχή στα workshops είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά συμμετοχής βάση των δηλώσεων.

Το κόστος συμμετοχής στο σύνολο των Workshops είναι  15 € ανά άτομο για το σύνολο των δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται.

WorkShops

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των WorkShops