ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ Geomapplica – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ


Υποβολές περιλήψεων για παρουσιάσεις εργασιών γίνονται δεκτές. Οι εργασίες πρέπει να έχουν συναφές αντικείμενο με τη θεματολογία της Διημερίδας (σχετική σελίδα) να είναι πρωτότυπες και τεκμηριωμένες με τον ακαδημαϊκά ενδεδειγμένο τρόπο της παράθεσης σχετικής βιβλιογραφίας και αρθρογραφίας.

Αρχικά οι περιλήψεις κρίνονται από την Οργανωτική Επιτροπή και ο/οι αντιστοιχων/ουντες συγγραφέας/εις ενημερώνονται για την αποδοχή της προτεινόμενης ανακοίνωσης και την παραχώριση χρόνου στο πρόγραμμα της Διημερίδας.

Δεκτές γίνονται εισηγήσεις μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, ακαδημαϊκών, ερευνητών και επαγγελματιών με αντικείμενα θεωρητικής προσέγγισης, μεθοδολογικής ανάλυσης πρακτικών εφαρμογών και μελέτης περιπτώσεων (Case Study) με μόνη προαπαίτηση την ενδεδειγμένη τεκμηρίωση.

Στο πρόγραμμα ανακοινώσεων μετέχουν επίσης εμπορικοί φορείς, επαγγελματίες και φορείς που θα παρουσιάσουν, σε επιλεγμένες χρονικές περιόδους του προγράμματος, τα προϊόντα, υπηρεσίες ή την ταυτότητα των φορέων και τους στόχους τους, για ενημέρωση των συνέδρων.

Οι μετέχοντες εισηγητές εγγεγραμμένοι σύνεδροι

 • Λαμβάνουν την τσάντα της Διημερίδας με πληροφοριακό υλικό
 • Μετέχουν στα διαλείμματα καφέ που πλαισιώνουν την εκδήλωση και σε μεσημεριανό ελαφρό μπουφέ
 • Μετέχουν αυτόματα στην κλήρωση ενός Drone προσφορά των χορηγών της ημερίδας (Από την κλήρωση αποκλείονται τα μέλη της οργανωτικής και επιστημονικής επιτροπής καθώς και οι εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών)

Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν στη Διημερίδα :

 • Θα δημοσιευτούν σε ειδικό τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού “Geomapplica Journal” που κυκλοφορεί με τεκμηρίωση ISNN.
 • Μέχρι δύο εργασίες με αντικείμενο την μηχανική ή την πτητική συμπεριφορά των Drones θα δημοσιευτούν στο έγκυρο περιοδικό “ΠΤΗΣΗ” μετά από επιλογή των άρθρων της  επιστημονικής επιτροπής και του εκδότη του περιοδικού.
 • Δυο εργασίες μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών θα λάβουν “εύφημο μνεία” και σχετική βεβαίωση για την ποιοτητά τους μετά από κρίση  της Επιστημονικής Επιτροπής.

Το κόστος συμμετοχής κάθε περίληψης στο πρόγραμμα της Διημερίδας είναι 30 € ανά περίληψη μέχρι τεσσάρων συγγραφέων +10 για κάθε συγγραφέα πάνω από τους τέσσερεις.

Για παράδειγμα, σε μια περίληψη πέντε συγγραφέων το κόστος είναι 30 για τους τέσσερεις + 10 για τον πέμπτο. Το κόστος αυτό δικαιολογεί και την εγγραφή ενός από τους συγγραφείς. Οι υπόλοιποι συγγραφείς θα εγγραφούν στην εκδήλωση με την τιμή προσφοράς των 20 ανά άτομο. 

Στις παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται workshop επιδείξεων πτήσεων drones, προγραμματισμού τροχιάς πτήσης και τμήματα σεμιναριών εκμάθησης λογισμικού φωτοερμηνείας και φωτογραμμετρίας.

Τα σεμινάρια θα συνοδεύονται από την χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης και θα πραγματοποιηθούν από εκπαιδευτές της εταιρείας εξωτερικού που ανέπτυξε το λογισμικό.

Οι θέσεις για συμμετοχή στα workshops είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά συμμετοχής βάση των δηλώσεων.

Για την κράτηση θέσης απαιτείται προεγραφή και επισήμανση της επιλογής συμμετοχής στα workshops.

Το κόστος συμμετοχής στο σύνολο των Workshops είναι  15 € ανά άτομο με ελεύθερη επιλογή παρακολούθησης των δραστηριοτήτων που προγραμματίζονται.

WorkShops

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των WorkShops

Υποβολή Περίληψης

Για την υποβολή περιλήψεων απαιτούνται τα εξής βήματα:

 1. Κατεβάστε το πρότυπο αρχείο Word και συμπληρώστε τα κενά τμήματα (Τίτλος, ονόματα, emails και το κείμενο της περίληψης μέχρι 200 λέξεις).
 2. Σώστε το αρχείο με όνομα στη μορφή : “Επώνυμο κύριου συγγραφέα-Geomapplica.doc”.
 3. Χρησιμοποιείστε την παρακάτω φόρμα για την αποστολή του αρχείου και τη συμμετοχή στη λίστα των υποψήφιων ομιλητών, με τα στοιχεία που ζητούνται σε αυτή.
 4. Η επιβεβαίωση της αποδοχής της περίληψης στο πρόγραμμα της Διημερίδας θα έρθει δύο μέρες, το αργότερο, μετά την υποβολή της περίληψης.
 5. Μετά την επιβεβαίωση της αποδοχής, πραγματοποιήστε την κατάθεση του αντίτιμου της συμμετοχής με εργασία που περιγράφτηκε παραπάνω στην παρούσα σελίδα. Αποστείλτε σναναρισμένο το αποδεικτικό στην διεύθυνση isplab@uth.gr και κρατήστε το για την έκδοση απόδειξης την ημέρα της Διημερίδας.
 6. Η κατάθεση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
  • Με απευθείαν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 310-00-2002-020898
ΙΒΑΝ GR9301403100310002002020898
SWIFT CODE CRBAGRAAXXX
Στην αιτιολογία προσθέστε απαραίτητα : Κωδ. Εργου 5334 – “Ονοματεπώνυμο κύριου ομιλητή”.
 • Κατάθεση μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το Σύστημα Πληρωμών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η μέθοδος είναι απολύτως ασφαλής και παρέχει και την σχετική απόδειξη πληρωμής στο τέλος της διαδικασίας. (Από την αρχική σελίδα του Geomapplica WorkShop, στο πεδίο “Registration fee” επιλέξτε “Use fees’ calculator”. Σας εμφανίζεται μια νέα κάρτα στην οποία πρέπει να επιλέξετε την πρώτη επιλογή “Participation in the workshop with presentation” ώστε να γίνει αυτόματα η ανάθεση του ποσού.)

Προτυπο Αρχειο