Η 1η Ημερίδα Εφαρμογών Drones & UAV στον Ελληνικό Χώρο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ

Το πρόγραμμα της ημερίδας απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται σε εφαρμογές και έρευνα πεδίου. Η ημερίδα αφορά έμπειρους χρήστες μη επανδρωμένων ιπτάμενων μηχανών αλλά και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα υπόβαθρο τεχνογνωσίας και να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των UAV για τις δικές τους εφαρμογές.

Απευθύνεται επίσης σε φοιτητές, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες και σπουδαστές με μηδενική μέχρι σημαντική εμπειρία σε ανάλογα συστήματα.

Στην Ημερίδα ακόμα προσκαλούνται όσοι και όσες ασχολούνται με Drones για αναψυχή, δημιουργική απασχόληση ή ιδιοκατασκευές και αγωνιστικές δραστηριότητες.

Εγγραφές στην εκδήλωση μπορεί να γίνουν εύκολα με το σύστημα προεγγραφών ή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην γραμματεία της Ημερίδας, με προσέλευση πριν την πρωϊνή συνεδρία. Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι λαμβάνουν την τσάντα της Ημερίδας με πληροφοριακό υλικό και μετέχουν αυτόματα στην κλήρωση ενός Drone προσφορά των χορηγών της ημερίδας. Τα πρακτικά της Ημερίδας θα εκδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή με επίσημη καταχώρηση ISBN. 

Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι μετέχουν στα διαλείμματα καφέ που πλαισιώνουν την εκδήλωση και σε μεσημεριανό ελαφρό μπουφέ.

Λόγω περιορισμένου πλήθους συμμετεχόντων, προεγγραφές στην ημερίδα είναι επιθυμητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα χωρίς κάποια υποχρέωση, για καταχώρηση στην Ημερίδα.

Κόστος συμμετοχής στην Ημερίδα 25 € ανά άτομο.

Κόστος συμμετοχής στην Ημερίδα προπτυχιακών φοιτητών μετά από προεγγραφή, 20 € ανά άτομο.